Αρχική Σελίδα


ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣΓιώργος Δοκός

Laser Masters Φθινοπωρινό

Εαρινό Κύπελλο Laser Masters

To 1ο Εαρινό Κύπελλο laser masters διοργανώθηκε από τον ΝΑΟΕΦ το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου 2012. Ο θαλάσσιος στίβος ήταν μέσα στο Φαληρικό Όρμο, οι διαδρομές ορτσα-πρίμα, οι στεριανές εγκαταστάσεις οι εγκαταστάσεις του ΝΑΟΕΦ στην Ακτή Δηλαβέρη 2, Μικρολίμανο.
Οι κατηγορίες που ορίζονται στην προκήρυξη είναι για laser standard και radial αντίστοιχα apprentice masters, masters, grand masters.
Ο αγώνας ξεκίνησε σήμερα 26 Μάη. Συνθήκες πολύ καλές καιρικές, πάρα πολύ καλές από πλευράς αγωνιστικής και ωραίας παρέας. Έγιναν 4 ιστιοδρομίες. Προηγείται ο Mike Βασιλείου, αρκετά άνετα κιόλας. Πιο κάτω τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας.
Συνέχεια ενημέρωσης:
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Ο καιρός μας έκανε 2 μέρες τα χατήρια, από 6 έως 15 κόμβους νοτιαδάκι. Ο κόσμος υπέροχος. Οι φίλοι μας ιστιοπλόοι μια πολύ ωραία παρέα, και πολύ ανταγωνιστικοί. Τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία.
Τελικά έγινε αγώνας μόνο για laser standard. Δόθηκαν έπαθλα για masters (Mike Βασιλείου, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Πάνος Μαυρογιώργης) και grand masters (Τάσος Χρονάκος, Μαριανίνα Τσουκανέλη, Αλέξανδρος Μπεζεριάνος).  Αλλά επειδή όλο αυτό είναι μιά αθλητική γιορτή, να ευχαριστήσουμε πολύ και τη Lilian Lorentz, τον Πάνο Δημητρακόπουλο, τον Eric Fischer, τον Σπύρο Καπώνη, το Γιώργο Ξηνταράκο και τον Αλέξανδρο Παρασκευαΐδη που ήθελε αλλά δε μπόρεσε να έρθει.


Μετά την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο εαρινό και το φθινοπωρινό κύπελλο του 2012, η τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση στον Όμιλό μας, το εαρινό κύπελλο 2013 το Σαββατοκύριακο 25-26 Μάη. Λεπτομέρειες  στην  προκήρυξη (μαζί με μια τροποποίηση), τις οδηγίες πλου και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, που μπορείτε να μας τη στείλετε με fax στο 2104101114 και με e-mail στο naoef@naoef.gr. Ο αγώνας θα γίνει στο Φαληρικό Όρμο, με χερσαίες εγκαταστάσεις τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΕΦ στην Ακτή Δηλεβέρη 2 στο Μικρολίμανο. Εσείς έρχεστε με κέφι για ιστιοπλοΐα και όμορφη παρέα και εμείς στήνουμε έναν άρτιο αγώνα όρτσα-πρίμα να αναμετρηθείτε. Την Κυριακή μετά τη δεύτερη μέρα ιστιοδρομιών απονομή κυπέλλων στις εγκαταστάσεις μας στην Ακτή Δηλαβέρη 2.

    


Αποτελεσματα 2012          Αποτελεσματα 2013


 


Αρχική Σελίδα